www.ferienhauswinterberg.de
Genießen Sie den schönsten Ort von Winterberg

Route

Routevoorstel vanuit Utrecht naar Winterberg (+/- 300 KM en 3 uur rijden)   

-Vanaf Utrecht neemt de A12 richting Arnhem en Oberhausen. Bij de grensovergang bij Elten gaat de A12 over in de A3.  

-Bij Kreuz Oberhausen de A2 richting Dortmund en Hannover. U volgt de A2 tot afslag Hamm (afslag 18) t.h.v. kilometrage 400 en neemt de B63 richting Werl.  

-Voor Werl volgt u de 445 richting Arnsberg, Meschede en rijdt de 445 af tot aan Bestwig. (de snelweg eindigt hier. In de nabije toekomst wordt de snelweg doorgetrokken tot aan Olsberg waardoor er een leuke tijdwinst wordt behaald)  

-Aan het eind van de 445 en over het viaduct gaat u linksaf en volgt u de B7 en B480 naar Winterberg (wordt op de bebording duidelijk aangegeven)  

-In/bij Winterberg volgt u de B480 richting Bad Berleburg. Na de tunnel gaat u bij de verkeerlichten links af en vrijwel direct weer rechts de Fichtenweg op. Na ongeveer 150 meter gaat u rechtsaf (ook Fichtenweg) de doodlopende weg in. Het huis staat aan het einde aan de linkerzijde.  

Adres 

Fichtenweg 13, 59955 Winterberg

Openbaar vervoer 

Winterberg is per trein vanaf Arnhem Centraal in 3 uur en 47 minuten te bereiken. Voor actuele vertrektijden en ticketprijzen zie: https://www.nsinternational.nl/nl/home-1 

Vanaf het station kunt u de bus nemen; Lijn S40 en uitstappen bij halte Rathaus. Rit duurt ongeveer 5 minuten. Voor actuele vertrektijden zie: http://efa.vrr.de/vrrstd/XSLT_TRIP_REQUEST2

Een taxi nemen kan ook, de taxirit bedraagt nog geen € 10,-. Uiteraard kunt u ook lopen, vanaf het station is het een klein half uurtje lopen.

 

 

 

E-mailen
Bellen