www.vakantiehuiswinterberg.nl
Genieten op de mooiste plek van Winterberg

Direct reserveren 

Klik op de volgende link om direct te reserveren: (Prijzen via de link gelden per appartement) Wenst u beide appartementen, dus het gehele huis te huren voor maximaal 16 personen, dan is dit altijd op aanvraag. Stuur uw mail naar info@vakantiehuiswinterberg.nl)     

Reserveer nu zonderboekingskosten via de volgende link:

https://www.micazu.nl/vakantiehuis/duitsland/sauerland/winterberg/vakantiehuis-winterberg-27697/

Vrijblijvend voorstel 

Wilt u meer informatie over beschikbaarheid en prijs in een bepaalde periode dan kunt u geheel vrijblijvend een voorstel aanvragen. Dit geldt ook wanneer u met een grotere groep wil komen tot maximaal 16 personen. Bijvoorbeeld met een familie bestaande uit meerdere gezinnen, of om onderling toch meer privacy te genieten. U kunt dan het huis in zijn geheel huren. Informeer ons naar de mogelijkheden en voorwaarden. Graag verzoeken wij u dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in te vullen. 


Boekingsvoorwaarden

1. Reservering

Na uw reservering ontvangt u per e-mail een bevestiging met de factuur voor de (aan)betaling.

2. Betaling

De aanbetaling bedraagt 25% van de totale huursom. De aanbetaling dient uiterlijk binnen 8 dagen na ontvangst van de reserveringsbevestiging te zijn voldaan. Bij niet tijdige aanbetaling wordt uw reservering geannuleerd. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor de reserveringsdatum te zijn voldaan.

3. Aankomst en vertrek

Op uw aankomstdag heeft u vanaf 14.00 uur de beschikking over het vakantiehuis. U dient het vakantiehuis op de vertrekdag uiterlijk om 11.00 uur te verlaten.

4. Annuleringsvoorwaarden

Behalve reserveringen die binnen 6 weken voor aankomst zijn gemaakt, kunnen alle overige reserveringen binnen 8 dagen na datum van de reservering kosteloos worden geannuleerd. Door het voldoen van de aanbetaling gaat u akkoord met de boekingsvoorwaarden.

Bij annulering tussen 8 weken voor aankomst en de dag van aankomst zelf wordt de volledige reissom in rekening gebracht.

Wij raden u aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Dit voorkomt onverwachte financiële kosten wanneer er tijdens uw vakantie iets gebeurt of wanneer u onverhoopt helemaal niet op vakantie kunt gaan.

5. Reispapieren

Uiterlijk twee weken voor aankomst ontvangt u de reispapieren, een inventarislijst en een uitgebreide routebeschrijving.

6. Waarborgsom

De waarborgsom bedraagt € 200,-. Deze borg is bedoeld om kosten, ontstaan door schade aan het vakantiehuis of inventaris te dekken. Na uw vakantie krijgt u de waarborgsom terug gestort op uw rekening. (Eventueel verrekend met de kosten van ontbrekende of beschadigde inventaris, schade aan de woning en/of eventuele extra schoonmaakkosten.

7. Eindschoonmaak

De verplichte eindschoonmaak bedraagt € 150,-. Beddengoed en handdoeken zijn bij deze prijs inbegrepen. U dient het vakantiehuis netjes en als volgt achter te laten:

 bezemschoon;

 afwas schoon, droog en teruggeplaatst op juiste plek;

 diepvries en koelkast leeg;

 geen aangebroken etens- en drinkenswaren achterlaten;

 vuilnisbakken legen en uw afval zo veel mogelijk scheiden en deponeren in de juiste afvalcontainers.

 alle verlichting uit bij vertrek, ramen en deuren sluiten.

8. Huisdieren

Huisdieren zijn alleen in overleg toegestaan. (maximaal 1 huisdier)

9. Kinderbedje

In het vakantiehuis is een kinderbedje en kinderstoel gratis beschikbaar.

10. Linnengoed

Linnengoed is bij de prijs inbegrepen.

11. Water, elektriciteit en WiFi

Water en elektriciteit zijn bij de huurprijs inbegrepen. Bij bovengemiddeld verbruik worden de extra kosten verrekend met de borgsom. WiFi is gratis beschikbaar. Het is niet toegestaan uw elektrische auto op te laden!

12. (Geluids)overlast, feesten, vernielingen

Onze accommodatie en buurt is niet geschikt voor groepen die voor (geluids)overlast zorgen zoals met vrijgezellenfeesten, studentenfeesten etc. Bij overlast wordt u de toegang tot de accommodatie ontzegd. Bij moedwillige vernielingen wordt altijd de politie ingeschakeld en uiteraard de kosten verhaald op veroorzaker indien de ingehouden borg niet voldoende blijkt.

13. Toeristenbelasting
Per 1 januari 2024 bedraagt de toeristenbelasting € 3,- per persoon per nacht voor alle personen vanaf 16 jaar. 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

E-mailen
Bellen